碧昂斯 --- Listen

Listen to the song here in my heart
请倾听我心中的歌声
A melody I start but can't complete
一段我能开头却无法结束的旋律
Listen, to the sound from deep within
听,那是我内心的声音
It's only beginning to find release
是我找到解脱之路的开端
Oh the time has come for my dreams to be heard
哦 我的梦想终能被倾听
They will not be pushed inside and turned
Into your own all
他们不会因你而改变
'cause you won't listen
因为 你永远也不会聆听
Listen, I am alone at a crossroad
听,我独自站在十字路口
I'm not at home in my own home
家给不了我家的感觉
And I've tried and tried to say
我累了,为什么要一遍一遍地说
What's on my mind
我到底在想什么
You should have known
你应该知道
Now I'm done believing you
现在我做的一切都因为相信你
You don't know what I'm feeling
而你却不懂我的感受
I'm more than what you made of me
我不是你的作品,我有自己的世界
I followed the voice you gave to me
我曾对你亦步亦趋
But now I've gonna find my own
但现在 我要做我自己

评分

白雪皑皑 + 20 精美制作,期待你的下一个精彩作品!
玄妙不言 + 10 感谢分享!

音调不错  俺喜欢

碧昂斯把这首歌唱到颠峰了,目前个人觉得无人超越,深情演绎,音乐带给人的感觉真好。

很欣赏西人的嗓音,中气十足,大开大阖,波澜壮阔,发挥极致。

无极和妙妙是知音,我不是太懂,就是听着不错!